Nega obraza je storitev, s katero poskrbimo za lepo, osveženo in zdravo kožo na obrazu, vratu in dekolteju. Pri vsakem obisku poskrbimo za lepo oblikovane obrvi, nato pa nadaljujemo z diagnozo kože in za vsak tip in stanje kože naredimo postopek, ki ustreza stranki.

Pri negi obraza uporabljamo vrhunsko domačo kozmetiko AFRODITA SALON EXCLUSIVE, ki že več kot 40 let skrbijo za visokokakovostne kozmetične izdelke, s katerimi zadovoljujejo želje, potrebe in pričakovanja nas in naših strank.

Nudimo:
  • Klasična nega obraza z globinskim čiščenjem kože
  • Nega obraza PURE OXYGEN (intenzivno vlažilna nega z visoko funkcionalno tehnologijo Fiflow BB61, ki z vezavo, prenosom in sproščanjem atmosferskega kisika znatno poveča oksigenacijo kožnih celic)
  • Nega obraza 3PEPTIDES (Razvojno dovršene, visoko zmogljive formule izdelkov 3 PEPTIDES zagotavljajo superiorno anti-age nego vseh vrst kože po približno 30. letu starosti ter so še posebej priporočljive za kožo, podvrženo prezgodnjemu staranju – bodisi zaradi notranjih ali zunanjih dejavnikov)
  • Nega in piling obraza z AHA kislinami (pomlajevanje, revitalizacija in vlaženje, globinsko čiščenje, omejitev razmnoževanja bakterij in normaliziranje delovanja žlez lojnic, korekcija pigmentnih in reliefnih nepravilnosti)